Oldalak

2011. szeptember 5.

Hajfestés otthon - barnából szőkét

Nem egyszerű, ha barnából szeretnénk szőkét. Pláne festett barnából...no meg ha sok a vörös pigment a hajunkban. De azért én 2-3 évente nekiállok, amikor jön a kattanat, hogy szőke akarok lenni:))) Nincs még 2 hónapja, hogy szőke lettem, de már azon gondolkodom, visszabarnulok. Nem tetszik ez a szín, nem az a szép szőke. Vagy lehet, hogy csak sápadt vagyok hozzá? Szombaton volt egy hete, hogy hazajöttünk a kórházból a babával, nem sokat aludtam az utóbbi időben. Ráférne a hajamra egy tőfestés is, akkor is fogok készíteni fotót, no meg ugye sminkelni sem ártana...

Íme egy tegnap esti kép gyermekeimmel, legutóbb Syoss szőkítővel volt festve és Loreal Casting világos jégszőkével hamvasítva. Ahogy időm engedi, leírom az összes lépést, mit hogyan csináltam.



És egy másik fotó, hogy szülés után 11 nappal egész alakosan így festek. A hajszín természetes fényben jobban látszik: 


3 megjegyzés:

Mónika írta...

Szép család, csinos anyuka!

Mónika írta...

Szia! Megkérdezhetem, hogy festett hajat szőkítettél ki a syossal? nem károsította nagyon? Melyik típusú szőkítővel csináltad? A legerősebbel? Előre is köszönöm a választ:)
Mónika

Király Hédi írta...

Szia Mónika! Igen, festett hajat szőkítettem vele. A legerősebbel csináltam, de nem lett rosszabb, mint előtte volt. Mivel még nyár elején festett csokibarna voltam, azért nem lett az a nagyon szép szőke, rezes beütésű lett. Így 2 hét múlva kentem rá a Loreal Casting világos jégszőkét. Azóta már festettem, kellékesben vettem Wella Koleston Perfect 12.81 -et, na ez hozta meg a várva várt eredményt, nagyon szép lett! Rakok fel fotót róla és hogy mit hogyan csináltam.

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls