Oldalak

2012. október 19.

Hajápolás - Hair Revall Dr. Chen patikájából

Többször próbáltam már Dr. Chen termékeit, jelenleg a Hair Revall teáját iszom, hiszen hajápolás-hajnövesztés projektben vagyok. A Mülleres sörös samponom bevált, így Chen-fél samponra nem ruházok be, de lehet balzsamot és kapszulát fogok még venni.

Dr. Chen oldalán olvashatunk bővebben a samponról, teáról, kapszuláról, tonicról:

A ragyogó és egészséges hajért és bőrért

Ahhoz, hogy a hajunk, a körmünk és a bőrünk egészséges és szép legyen, nem elég csupán kívülről ápolni. Szerkezetük és növekedésük szempontjából fontos, hogy belülről is megkapják a szükséges tápanyagokat. A hagyományos kínai orvoslás szerint a vese meridiánja összefüggésben áll a hajjal, a máj meridiánja pedig a körömmel: az utóbbi szépsége az előbbi egészségét mutatja. A szép hajhoz és bőrhöz tehát nélkülözhetetlenek a vese, a körömhöz a máj táplálására szolgáló anyagok.

Hair Revall kapszula (500 mg × 40 db)
Ragyogó bőr, rugalmas haj, erős köröm 

A Hair Revall kapszulában található hatóanyagok: kéntartalmú aminosavak (metionin, cisztin), cink, B1-, B6-vitamin, C-vitamin, biotin, ginseng gyökér kivonat hozzájárulnak az egészséges bőr, a szép haj és az ép köröm megőrzéséhez. Magas hatóanyagtartalmú készítmény, ideális a napi szükségletek kielégítéséhez. A biotin részt vesz a szervezet aminosav anyagcseréjében, a C-vitamin a kötőszövet megfelelő működésében, a B-vitaminok az idegrendszer normális működésében. A kéntartalmú aminosavak a bőrt felépítő fehérjék összetevői, a cink hozzájárul a bőr egészséges szerkezetének fenntartásához. A nem kiegyensúlyozott idegállapot azonnal meglátszik bőrünk és hajunk állapotán.
Ajánlott adagolás: a TÖBBSZÖRÖS HATÓANYAG-TARTALOM miatt napi 1 kapszula elegendő!
K046
Hair Revall tea (2 g × 20 db filter)
Hajregeneráló tea a fényes hajkoronáért 

A tradicionális kínai orvoslás szerint az öregedés a vese energiájának csökkenésével veszi kezdetét. Ha a vese energiája kevés, a haj fénytelenné válik, hullani kezd, hallásunk romlásnak indul. A hajápolás nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is fontos. A vese és a máj számára szükséges tápanyagok bevitelével a haj és a köröm egészséges marad. Fogyassza rendszeresen ízletes teakeverékünket!
Naponta 3 × 1 filter teánál többet fogyasztani nem ajánlott.
T051
Hair Revall tonic (2 g × 20 filter)
A ginseng az élet gyökere – táplálja a haj gyökerét 

A Hair-Revall Tonic Lotion Spray fejbőrön történő alkalmazása jól kiegészíti a mindennapos hajápolást. Hatóanyag-kombinációja tartalmaz: hagyományos gyógynövényeket, aminosavakat (metionint, cisztint), vitaminokat és cinket, amelyek szükségesek a haj felépítéséhez. A kombináció közvetlenül stimulálja a fejbőr vérkeringését, normalizálja a fejbőr zsírtartalmát. Azon férfiak esetében, akik hormonális problémák, valamint a fejbőr túlzott zsírossága miatt vesztik el hajukat, illetve nők esetében a terhesség és szülés során beállt hormonális változás okozta hajproblémák megjelenésekor különösen fontos a fejbőr és a haj megfelelő ápolása. A Hair-Revall Tonic hatóanyag-tartalmának köszönhetően tonizálja a fejbőrt, javítja a hajhagymák vérellátását. A jobb hatás elérése érdekében használja a Hair revall teával és kapszulával együtt.
Használja naponta 2-3 alkalommal. Miután a permetet a fejbőrre juttatta, masszírozza be, ezzel segítve felszívódását.
B017
Hair Revall sampon (400 ml)
Hair Revall kondicionáló (400 ml)
Ginseng, fenyőolaj és gyömbér kivonattal 

A Hair Revall hajápoló termékcsalád természetes növényi hatóanyagok és vitaminok kombinációjával járul hozzá a fejbőr normál zsír-anyagcseréjéhez. A sampon és a kondicionáló hatóanyagai révén hozzájárul a vérkeringés erősítéséhez, ezáltal segíti a haj és a hajas fejbőr regenerálódását, valamint a haj növekedését. E-vitamin tartalmának köszönhetően ragyogóvá és fényessé varázsolja a hajat, PP-vitamin tartalma révén erősíti a hajszálakat. B5-vitamin tartalma táplálja a hajat a hajtövektől egészen a hajvégekig.
Akár mindennapos használatra is alkalmas.
B019; B020

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls