Oldalak

2011. december 28.

Kipróbált szőke hajfestékek

Még nem untam meg a szőke hajat, ilyen is régen volt már:))) Nyár óta több terméket is kipróbáltam, kép nem nagyon készült rólam, de azért beszámolok az eredményről. 

2/3 rész Alfaparf 11.11 + 1/3 rész Alfaparf PP015, a H2O2 hozzá másfeles mennyiségű 12%-os, azaz 60 ml festékhez 90 ml-t kevertem. Valószínű a 9% is elég lett volna, már több fodrász is ajánlotta, hogy így kímélőbb a szőkítés, lassabban érjük el ugyanazt az eredményt, sőt, tuti nem lesz sárga, mert nem szívja meg hirtelen a hajunkat. Az eredmény igen meggyőző, nem sárga, szép szőke haj.
 
Alfaparf PP01 9% H2O2-val keverve, szép lett ez is!

Londa 12.81 12%-sal, ugyanaz az eredmény, mint Wella Koleston 12.81-gyel! Ami mérvadó, hogy a Londa feleannyiba kerül:)

Még az ősszel fel akartam frissíteni a hajam végét, így rákentem 9.52-es számú Syoss Szőke szín mixet. Egész jó lett, hasonló, mint a dobozon:) A tövét barnáknak nem fogja be, erre érdemes odafigyelni!


Nyílt egy masszázs szalon Pécsett a Zsolnay szobornál, fodrászcikket is értékesítenek. Az eladó hölgy ajánlott egy új terméket, nagyon kedvező áron. Gondoltam kipróbálom: 9%-sal kevertem, Total Keratin Complex a festék neve 100 ml-es (!) és 900 Ft körül van az ára. Vettem 11.71-et (ezüst hamvas szőke) és 10.23-at (bézsszőke). Bézsszőkéből raktam 1/3-ot, a hamvasból 2/3-ot, összesen 60 ml-hez 90 ml oxit kevertem. A végeredmény kicsit sötétebb szőke lett a tövemnél. 

Erről van kép, mert karácsonykor azért fotóztunk...a kép anyukámnál készült 4 hónapos Hanna lányommal:) Nem a legjobbak a fényviszonyok, abszolút nem sárgás, hiába úgy néz ki a képen. Meg ennyire hullafehér sem vagyok:))))Legközelebb az Alfaparf PP02-t fogom kipróbálni és adok hozzá még ultra világosítót. Enikő fodrászbarátnőm ajánlotta. A PP sorozatról érdemes tudni, hogy 6-os eredeti hajszínnél működik a legjobban. Világosít és fest 1 lépésben!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! A felsorolt festékek közül melyik vált be legjobban? Köszi, üdv, Gréta

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls