Oldalak

2011. december 30.

A pH csoda - lúgosítás

Próbáltam mélyre ásni magam a lúgosítás-témában. Bevallom, az elején lelkesen olvastam a könyvet, aztán kiábrándultam a módszerből igen hamar. A probléma ott kezdődik, hogy igyon meg az ember naponta 5 liter lúgos vizet. A mennyiséggel még nincs is bajom, hiszen a szoptatás miatt már hozzá vagyok szokva, hogy többet kell innom......na de hogy csináljak lúgos vizet. Aham, vegyek víztisztítót pár százezerért és használjak szódabikarbónát, vagy ott a Füredi víz, napi 5 literrel számolva, úgy hogy még nem ettem semmit, a családi kasszába nem fér bele, hogy Hédike közel 1000 Ft-ot költsön vízre, igen naponta! Aztán........mit lehet enni? Inkább írom, hogy mit nem. Nem vagyok húsevő, de az, hogy tengeri halon -pl vadlazac- kívül mást nem lehet enni, elég mókás. Nálam itt bukott el a történet. Aki meg azt hiszi, hogy a hal a legegészségesebb étel, téved. Toxikológia órán odafigyeltem:))) Az eszkimók anyatejében a legmagasabb a DDT. Ők pedig csak halat esznek, erről ennyit. Gyümölcsöt sem ehetünk, ha lúgosítani szeretnénk, kivéve citromot, grapefruitot és meggyet. Aztán a tészta is felejtős, a kávé, tea, tejtermékek is. Soroljam még? A könyv szerzője azt ígéri, ha betartjuk, hogy csak lúgos élelmiszereket fogyasztunk, egészségesek leszünk és leolvad rólunk a zsír. Ha azt számolom, hogy nem is maradt nagyon élelmiszer, amit megenged a módszer, nem csoda ha lefogyunk.

A másik dolog az élő vércsepp analízis. Vele magyarázza, hogy a pillanatnyi állapotból megállapítható, kinek milyen betegsége van. Akkor minek tanulok én orvosnak? Veszek egy ilyen mikroszkópot, értek is hozzá a biológus szakmám miatt...... tehát igen szkeptikus vagyok a témában.

Maradok a jól bevált Norbi Update-nél. Ésszel, mivel szoptatok. Ma már mozogtam is, elővettem az ellipszis tréneremet. Ebédre kapros-tejfölös töklevest főztem és zabpelyhes-gyümölcsös, vaníliapudingos palacsintát sütöttem. Nyammm

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls