Oldalak

2014. április 21.

Müzli szelet házilag

Hozzávalók:
  • 300 g zabpehely
  • 100 g dió
  • 4 ek méz
  • 3 ek olívaolaj
  • 65 g eritritol
  • 200 g aszalt sárgabarack
  • 3 tojás
  • csipet só
Az aszalt sárgabarackot és a diót durvára felaprítjuk. A tojásokat egy csipet sóval felverjük, hozzáadjuk a mézet és az olajat. A zabpelyhet külön edényben elvegyítjük a dióval, a gyümölccsel, az eritrittel, majd hozzákeverjük a tojásos keveréket. Sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodjuk, 180 fokon kb 25 perc alatt elkészül. Várjuk meg míg kihűl (nem könnyű :D ), úgy jobban lehet szeletelni.

Nagyon finom lett, azt hiszem többet nem veszek semmilyen müzlit, csak én készítem el. olcsóbb és finomabb is!



Sütés előtt:


Sütés után:



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls