Oldalak

2012. április 15.

Wella Color Touch 66.04

Húsvét hétfőn festettem a hajam, színezőt vettem végül. Nagyon tetszenek a rezes barnák, most a fodrászkellékesben kapható wellára esett a választás. Nagyon tetszene, csak egy bajom van vele. Nem is egy, inkább kettő...Nem fedte be az ősz szálakat. Abszolút nem:( Amikor 6.77 árnyalatot vettem, az sötétebb volt -kevesebb vörös beütéssel- szinte tökéletesre sikerült. A másik hátránya, hogy borzasztóan drága. 1 tubus + 2 emulzió hozzá 4110 Ft-omba fájt. Viszont gyönyörű fényes és puha tőle a hajam, de többet akkor sem fogok venni, az fix. Aki nem őszül, azért annak mindenképpen ajánlom.

Legközelebb Mátrixot fogok használni, Enci barátnőmtől kaptam egyet, gyönyörű színe van, 6 Mg, azaz 6-os színmélységű dark blonde mocha gold. 90 ml, bőven elég lesz, csak azt nem tudom, hogy fogom kibírni, hogy nem kenem a hajamra az elkövetkezendő napokban :)))

Enyhén szólva béna kép, de itt látszik a legjobban a Wella színe, anyu volt a fotós, amikor is mentünk hozzá ebédelni. A fejem búbján látszik, ahogy rámegy a fény, na olyan az igazi színe. A takaró meg csak azért van a földön, mert Hanna lányom ott "mászkált" :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls