Oldalak

2012. január 25.

Szőkéből barnát

Holnap visszabarnulok! Jött a kattanat, egy hete érlelődik a gondolat......és nem tudtam kiverni a fejemből. Izgulok nagyon, alig várom már, hogy reggel legyen:))) 6.77 Londa lesz!

4 megjegyzés:

Csucsundra írta...

Atyaég, most komoly? Milyen lett? Hogy érzed magad újra barnán? Nekem a képeken barnán jobban tetszettél, csak nem tudom, az életben nem öregít-e. Ez a 6.77, ebben nincs vöröses árnyalat?

kiralyhedi írta...

Szia:))) Befestettem természetesen...2 tubussal kentem rá de nem lett szép egyenletes, sok helyen átütött a szőke, no meg gyakran mosom, így mára már sokat kopott. Így reggel, suliba indulás előtt rákentem ugyanilyen számú 6.77 színezőt. Wellás fodrászkellékes, az eladó ajánlotta, hogy szebb lesz tőle a hajam, 1,9% emulzió kell hozzá 2 adag (120 ml a 60 ml színezőhöz). Most igen selymes, egyenletes, tényleg szép lett, de kicsit sötét nekem....gondolom úgyis kikopik. Vettem wellás hajvégápolót is, a szőke nagyon kiszárította. Próbálok majd képet csinálni kinti fényben. Van benne kis vöröses árnyalat, nem is gesztenye, inkább olyan kávébarna. Megszoktam már, de először nagyon furcsa volt, megsirattam a szőkét:D Nem tudom, mennyire öregít, de aki eddig látott, azt mondja jobb sokkal.

Csucsundra írta...

Szió.:) Na, örülök, hogy jól sült el a dolog. Az jutott eszembe, mi van, ha "megkapja" és fekete lettél.:) De ezek szerint nem, bár ugye a 6-os elég sötét tud lenni. Majd tegyél fel képet, ha lesz rá mód.:) Szerintem valahogy jobb a barna rajtad, legalábbis képeken, úgyhogy nagyon azért ne sirasd a szőkét. Sajna én nem nagyon válthatok ekkorát (bár motoszkál a gondolat, de csak az marad:)), mert természetes középszőke vagyok és már voltam ilyen csokibarna, mint Te. Kb. mint egy paróka, úgy állt. Meg mkor elkezd lenőni a világos hajam, olyan, mintha kopaszodnék. Sajnos mivel őszülök (33évesen ciki), ezért festem, világos szőkére. A héten debütál a Majiblond 9.11, remélem nem lesz valami túlságosan hidrogénbomba fejem. Még csak sima Majirelt használtam, de ugyebár, aki hajfestés/k függő, az nem képtelen a bevált árnyalatnál maradni.:) Nézegettem tegnap a kellékesben a Nálad bevált Koleston 12.81-et, ha valamiért nem jön be a Majiblond, akkor lehet, hogy a fejemre küldök leközelebb egy ilyet.Ja, azért is irigyellek, mert a barnára festett haj mindig szebb, fényesebb és nem fog úgy törni. A szőke fsték azért rendesen lestrapálja a hajat és nagy fájdalmam, hogy sosem csillog úgy.:(

kiralyhedi írta...

Szia:) Nekem volt festve Majiblond 9.11-el.:) Szerintem szép lesz Neked, habár nagyon hamvas ám! Nekem azért kellett, mert ugye barna az eredeti és nem akartam sárgát...de a wella 12.81 jobb lett sokkal. Szerintem érdemes kipróbálni, ha nem válik be a Majiblond ;)
Nyugi, én 31 vagyok és én is őszülök, mondjuk nem tudom mióta, mert 15 éve festem:))))De amikor barnára vagyok festve, akkor kicsillog a tövénél az ősz, amikor meg szőkére, bezzeg olyan, mintha fekete lenne a tövem.
Abban igazad van, hogy a barna egészségesebb, már most sokkal jobb tapintásra is, nem csak kinézetre, van fénye meg puha. A végére ráférne egy kis ollózás...de most növesztem. Talán majd tavasszal rászánom magam, hogy vágassak picit belőle.
Ha eredetileg szőkésbarna vagy, tuti jobb neked a világos, általában mindenkinek az áll jobban, ami közel áll a saját színeihez, haj, bőr, szem...pont én mondom, amikor örökké variálok. Csak valahogy 30 felett, jobb ha az ember kicsit fiatalít, nem? A sötét pedig öregít szerintem, magamat nem tudom most bírálni, mert a tükörben nem látom úgy, majd a fotó jobban visszaadja. Ha világosban hazaér a fiam a suliból, megkérem fotózzon le kinti fényben. Ha nem, akkor majd holnap:)

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls