Oldalak

2010. szeptember 19.

Kapros gombás csirke bulgurral


Hozzávalók:
  • 1 bögre bulgur (búzatöret)
  • 2 bögre víz
  • ½ kg csirkemell
  • ½ kg erdei gomba
  • 2 dl zsírszegény tej
  • zabpehelyliszt
  • 1 csokor kapor
  • olíva olaj
A bulgurt kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük kb 15 perc alatt. Közben elkészítjük a kapros gombás húst. Felcsíkozott csirkemellet sózzuk, hirtelen megsütjük egy kevés olíva olajon, hozzáadjuk a párolt gombát. Zabpehelyliszttel tejes habarást készítünk, pár percig főzzük, majd a kaprot a végén vágjuk hozzá, még 1 percig főzzük.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls