Oldalak

2012. február 4.

Csokibarna wella színező

Szerdán kentem be a hajam 6.77 wella Colour Touch tubusos színezővel, fodrászkellékesben vettem. Kicsit sötétebb lett, mint amikor festéket használtam, viszont sokkal fényesebb és egyenletesebb lett a szín. Biztos kopni fog, azóta egyszer mostam, de még mindig szép. 60 ml festékhez 120 ml 1,9% emulzió kellett, bőven elég volt a hajamra.


Végre sikerült "normális" képet készíteni a hajamról, kinti fényben. A hó Pécsett hatalmas, gyalog indultam el zöldségeshez, rám fér egy kis plusz mozgás jelszóval. A férjem közben lapátolta a havat a ház előtt, neki is megvolt a napi edzés:))) Nagyon finom receptet találtam a babapatika magazinban, ahhoz kellett a sütőtök, délután elkészítem.


Szerdán kentem be a hajam 6.77 wella Colour Touch tubusos színezővel, fodrászkellékesben vettem. Kicsit sötétebb lett, mint amikor festéket használtam, viszont, sokkal fényesebb és egyenletesebb lett a szín. Biztos kopni fog, azóta egyszer mostam, de még mindig szép. 60 ml festékhez 120 ml 1,9% emulzió kellett, bőven elég volt a hajamra.

Nem sminkeltem, úgyhogy a fejem kissé rémisztő, a hajamhoz kéne barnulni az arcomnak is:) A sapkám kifejezetten retró.....15 éve vettem, kb akkor volt rajtam utoljára, de nagyon szakadt a hó, mikor elindultam, úgyhogy kénytelen voltam vmit a fejemre tenni.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls