Oldalak

2011. március 17.

Zabkorpás piskóta

Hozzávalók:
  • 3 tojás
  • 7 ek zabkorpa
  • 2 ek édesítő
  • 1/2 tk szódabikarbóna
  • 2 ek víz
  • 1 kis vanília
A tojások sárgáját 1 evőkanál édesítővel, a zabkorpával, szódabikarbónával, vízzel, vaníliával összekeverjük, majd beleöntjük az 1 evőkanál édesítővel felvert tojásfehérjét. Édesítő lehet xilit, Norbi cukor, esetleg folyékony sztívia, fruktóz.
Sütőpapírral kibélelt (kb18x28 cm-s) tepsiben 15-20 percig sütjük. Érdemes belőle dupla adagot csinálni. Ez a piskóta kiválóan variálható kakaóporral, mákkal gyümölcsökkel.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls