- 1/2 kg gomba
- 1 csokor medvehagyma
- 2 dl tejszín
- tej
- 2 csapott ek Re-Form liszt
- 2 ek olívaolaj
- só
- bors
- tk bio spaghetti
Olívaolajon megpároljuk a csíkokra vágott medvehagymát, sózzuk, majd hozzáadjuk a nagyobb szeletekre vágott gombát. Fedő alatt pároljuk, míg megpuhul. Közben megfőzzük a spaghettit enyhén sós bő vízben. A párolt zöldségekhez keverjük a tejszínt, majd a tejjel készített lisztes habarással sűrítjük. Tálaláskor frissen őrölt borssal fűszerezzük.
Megjegyzés: a teljes kiőrlésű bio tészta miatt kapott 2-es kódot.
Megjegyzés: a teljes kiőrlésű bio tészta miatt kapott 2-es kódot.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése