Oldalak

2011. április 5.

Medvehagymás gombás spaghetti

Hozzávalók:

  • 1/2 kg gomba
  • 1 csokor medvehagyma
  • 2 dl tejszín
  • tej
  • 2 csapott ek Re-Form liszt
  • 2 ek olívaolaj
  • bors
  • tk bio spaghetti
Olívaolajon megpároljuk a csíkokra vágott medvehagymát, sózzuk, majd hozzáadjuk a nagyobb szeletekre vágott gombát. Fedő alatt pároljuk, míg megpuhul. Közben megfőzzük a spaghettit enyhén sós bő vízben. A párolt zöldségekhez keverjük a tejszínt, majd a tejjel készített lisztes habarással sűrítjük. Tálaláskor frissen őrölt borssal fűszerezzük.
Megjegyzés: a teljes kiőrlésű bio tészta miatt kapott 2-es kódot.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls