Oldalak

2011. április 26.

Töltött gombafejek

Mivel húsvétról maradt bőven főtt tojás, gondoltam, felhasználom őket a vacsorához:)

Hozzávalók:
  • 1/2 kg gomba
  • 1 paradicsom
  • 2 főtt tojás
  • 5-6 levél medvehagyma
  • petrezselyemzöld
  • reszelt sajt
  • bors
A gombákat megpucoljuk, a szárukat félretesszük. A paradicsomot, a tojásokat, a gombák szárát felkockázzuk, apróra vágott medvehagymát és petrezselyemzöldet adunk hozzá, sózzuk, borsozzuk. A gombafejeket tűzálló edénybe helyezzük, sózzuk, majd megtöltjük a zöldségekkel. Reszelt sajtot szórunk a tetejére, sütőben sütjük, amikor megpirul a sajt, kész is van.

Köretnek petrezselymes burgonyát készítettem, a család férfi tagjai ezt preferálták. Én csak ecetes jégsalátát ettem hozzá.


Munkafázisok:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls