Mivel húsvétról maradt bőven főtt tojás, gondoltam, felhasználom őket a vacsorához:)
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 1/2 kg gomba
- 1 paradicsom
- 2 főtt tojás
- 5-6 levél medvehagyma
- petrezselyemzöld
- reszelt sajt
- só
- bors
A gombákat megpucoljuk, a szárukat félretesszük. A paradicsomot, a tojásokat, a gombák szárát felkockázzuk, apróra vágott medvehagymát és petrezselyemzöldet adunk hozzá, sózzuk, borsozzuk. A gombafejeket tűzálló edénybe helyezzük, sózzuk, majd megtöltjük a zöldségekkel. Reszelt sajtot szórunk a tetejére, sütőben sütjük, amikor megpirul a sajt, kész is van.
Köretnek petrezselymes burgonyát készítettem, a család férfi tagjai ezt preferálták. Én csak ecetes jégsalátát ettem hozzá.
Köretnek petrezselymes burgonyát készítettem, a család férfi tagjai ezt preferálták. Én csak ecetes jégsalátát ettem hozzá.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése