Hozzávalók:
- paradicsom
- sajt
- olajbogyó
- oregánó (szurokfű)
- bazsalikom
- kakukkfű
- só
- tk bio spaghetti
Felkockázzuk a paradicsomot, majd fedő alatt puhára pároljuk. (esetleg Spáros dobozos kockázott paradicsomot is használhatunk, ezt már párolni sem kell. Viszont én jobban preferálom a friss zöldségeket, így 4 db kisebb paradicsomot pároltam hozzá) A kifőtt tk bio speghetti tésztára halmozzuk a paradicsomot, enyhén sózzuk, majd meghintjük bazsalikommal, oregánóval, kakukkfűvel. (ebből is jobb a friss, de nekem sajnos csak szárított volt itthon) Karikákra vágott olajbogyóval megszórjuk, reszelt sajttal kínáljuk.
Olaj és húsmentes, igazi diétás könnyű ebéd, akik szeretik az olasz konyhát, próbálják ki.
Megjegyzés: a teljes kiőrlésű bio tészta miatt kapott 2-es kódot.
Olaj és húsmentes, igazi diétás könnyű ebéd, akik szeretik az olasz konyhát, próbálják ki.
Megjegyzés: a teljes kiőrlésű bio tészta miatt kapott 2-es kódot.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése